Backstage fotók – Itt élned, halnod kell 2016.

Kommentek, értékelések – Itt élned, halnod kell

Köszönjük aktív közösségünknek, az Itt élned, halnod kell rajongóinak a sok szeretetet és interaktív részvételt az előadás tartalmainak közzétételében. Itt csak egy válogatást közlünk, további képek, beszámolók, videók és vélemények az Itt élned, halnod kell rockmusical hivatalos Facebook oldalán olvashatóak.

József Bereczki: Most néztük vissza a képeinket. Átéltük… Kéne még… Reméljük lesz rá lehetőség! Köszönjük!

Blaskovics Andrea: Leírhatatlan élmény volt a tegnapi előadás!!!! Nem csak egyszer potyogtak a könnyeim!!!!!! Azt hiszem,akik ott voltak azok nevében is mondhatom:KÖSZÖNJÜK!!!!!!

Bencsics Andrea: Ezt meg kell nézni! Tegnap voltunk ezen az előadáson, mondhatom szuper volt! Ma is lesz este előadás!! Hatása alatt voltam, nagyon jó előadókkal és nagyon jó tartalommal, látvánnyal. A magyar nép története honfoglalástól napjainkig bemutatva. Gratulálok mindenkinek, akinek szerepe volt ezen remek előadás létrehozásában, valamint a szereplőknek és mindenkinek aki részt vett benne!

Almásiné Forgács Éva: Fantasztikus időutazás a magyar történelemben. Köszönöm, hogy részese lehettem!!!!!

Erdősné Ress Anett: Jó lenne, ha Győrben, illetve más helyszíneken is fellépnének, mint az István a királlyal. Nagyon jó volt, erre is elmennék.

Korondy Greti Margit: Itt elned halnod kell Hivatalos oldal Szeretnek Gratulalni maguknak a nagyon nagyon gyonyoru szikeres produkciot amit csak a szamito gepen lattok nem tudtam haza jonni pont most csak Augustuba jovok sajnalom hogy nem lattom elobe megegyszer le a kapal ellotetek gratulalak mindenkit Udvozlet a messze tavolbol Ausztraliabol

Kovács Ika (mozgáskorlátozott néző): Kedves Mindenki! Szeretném hálás köszönetemet kifejezni,hogy részt vehettem a mai előadáson. Isteni volt a darab, jók a szereplők, csodásak a dallamok. A látvány pedig minden képzeletet felülmúlt. Rendesek voltak a biztonsági örök is, nem volt semmi probléma a bejutáskor sem. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és hogy az első levelem után azonnal pozitívan álltak a kérésemhez. További sok szép és sikeres műsort és hálás közönséget kívánok! Udv: Ika

Szirmák Noémi: Felemelő produkció volt! Hálás vagyok, hogy egy életre szóló közös élményben lehetett részünk éves Édesanyámmal és a 8 éves kislányommal. ♥

Huzrik Péter: Köszönöm szépen h. nyertem jegyet! és köszönjük szépen h. láthattuk így! :) isteni szép és remek jó produkció volt!!! méltó meg emlékezés!!! gratula a színészeknek összes szereplőnek világosítónak Pirotechnikusnak rendezőnek Kormorán zenekarnak!! mindenkinek!!! jó lenne ha esetleg lenne folytatása még! az az további elő adások akár vidéken pl. Szegeden is! :) még 1x gratula mindenkinek együttvéve!!

Hideg Barnabás László: Ez rendezésben, szereplőkben,hangzásban,látványban maga volt a csoda. Nagy ünnep volt!!!

Schatz Zoltán: Szuper volt és nagy élmény nekem és a kislányomnak is! Legyen még ilyen fantasztikus produkció!

Menyhártné Selmeczi Katalin Zsuzsanna: Csodálatos este volt! köszönet érte minden Szereplőnek, a Mű megálmodójának! KOLTAY Úr külön köszönöm Önnek!!! És a Mi Atyánk is velünk olt , mert ilyen csodálatos időt adott nekünk! Pénteken amilyen csúnya idő volt napközben és lám estére – igaz voltak felhők, de azok csak kiváncsiskodtak, hogy mit látnak! – szép langyos idő lett! Még a napocska is benézett a Hősök terére, mielőtt nyugovóra tért! Szóval minden csodás volt!!! Köszönöm ezt a nagy élményt!!!!

Csodás élményben volt részünk! Köszönöm az ALKOTÓKNAK és egyáltalán a mű Megálmodójának ! Késő éjjel értem haza Székesfehérvárra, de még 2 órakor sem tudtam aludni! Annyira a hatása alatt voltam az előadásnak!!! Köszönöm! Köszönöm ezt a csodás estét és az Égiek is velünk voltak, szép nyugodt légkört biztosítottak az előadáshoz!!!!!

Tóth Zsóka: Köszönöm én is az élményt. Mindenkinek látnia kellene! Látni? Átélni inkább. Emeld fejedet büszke nép !!!!

Gyökös Réka: Hatalmas volt, még a színpadtól messze ülve is! :) Örültem, hogy voltak benne ismerős dallamok, de az ismeretlenek is olyanok voltak, mintha már hallottam volna őket. Egyrészt Vikidál Gyula miatt mentem el megnézni, de aztán az előadás alatt lett még néhány kedvenc hangom. :) Másrészt meg a téma miatt akartam látni, ugyanis éppen húsz évvel ezelőtt, 1996-ban írták és adták elő a Terra Hungaria című rockoperát, amely tizenöt színben mutatta be a magyar történelmet. Ez egy kisváros, Szentgotthárd rockoperája volt, ott nőttem fel, a produkcióban ismerőseim, tanáraim, diáktársaim (köztük az egyik testvérem is) vettek részt. Nagyon szerettem, kívülről fújtam az egészet, az összes szentgotthárdi előadáson ott voltam. :) Így, amikor olvastam, hogy lesz az Itt élned, halnod kell, méghozzá ugyanezzel az elgondolással, kíváncsi voltam, hogy csinálják a “nagyok”. Ezúttal is sokat gazdagodtam szívben és lélekben. :) Remélem, meg fog jelenni majd megvásárolható hang- és képfelvétel, mert meg akarom majd mutatni olyan szeretteimnek is, akik nem tudtak eljönni. Köszönöm az egész társulatnak ezt a felemelő élményt! :)

Csikós Marianne: Valóban történelmünk mérföldköveit látványosan – időnként katartikusan bemutató előadás. Köszönet az alkotóknak, az előadóknak és minden résztvevőnek!

Dudás Katalin Andrea: Eszméletlen élmény volt. Szavakkal ki sem fejezhető. Ezt az előadást mindenkinek látnia kell. Köszönöm hogy varázslatossá tették a születésnapom :) Csodálatos előadás volt. Érzelmekben gazdag, boldogság és szomorúság, nevetés és sírás. Örülök hogy ott lehettem és a részesévé válhattam.

Somogyi Gabriella: Csodálatos előadás volt! :) Örülőnk, hogy ott lehettünk! :) Nagyszerű volt a rendezés, minden előadóművész, színművész,, táncos, lovas, artista, a zene, a koreográfia, a szöveg, az összes jelmez, a díszlet, a fénytechnika. :) Köszönjük az élményt! A ma esti előadáshoz kívánunk ugyanekkora sikert, a nézőknek jó szórakozást! :)

Vitai Balázs: Köszönjük nagy élmény volt látni ezt a csodálatos történelmi utazást köszönjük mind a színészeknek mint táncosok mind a zsonglőröknek az előadást és remélem lesz lehetőségünk újra látni ezt az előadást

 

Forrás: http://www.facebook.com/Ittelnedhalnodkell

 

Válogatás a nézők videóiból – Itt élned, halnod kell előadás 2016.